Montering af tilbehør

Det er nemt og hurtigt at montere tilbehør på dine Sleepbag-produkter. Herunder videoguider vi dig i, hvordan du sætter tilbehøret på babysoveposen og gør den til f.eks. en let babylift, et lege-aktivitets-tæppe og en UV-beskyttende udendørsplads:

  1. Sleepbag bæreplade
  2. Sleepbag legebøjler til lege-aktivitets-tæppe
  3. Sleepbag UV-cover
  4. Sleepbag bæreplade og legebøjler til travelbag
  5. Traditionel barnevognssele

  

Sleepbag bæreplade

Ved at montere den specialdesignede omdannes soveposen let til en babylift, der kan bruges som selvstændig bærepose eller som lift/kørepose i klapvogn eller barnevogn.

 

Sleepbag legebøjler

Babysoveposen fra Sleepbag.dk er blød og dejlig at bruge som aktivitetstæppe. Du kan let gøre legen sjovere for dit barn ved at montere de smarte legetænger, der bl.a. gør et let at hænge sansedyr eller andre effekter op. Mulighederne er mange, og det er let for dig at skifte mellem sovepose, babylift eller aktivitetstæppe. 

 

Sleepbag UV-cover

Med det UPF 50+ beskyttende Sleepbag UV-sejl kan du og den lille nyde en lun stund udenfor. Du monterer UV-coveret på dine Sleepbag legebøjler og skaber en blød skyggeplet, som beskytter mod solens stråler og giver mulighed for at tilføje Sleepbag sansedyr eller din babys yndlingslegetøj.

 

 

Sleepbag bæreplade og legebøjler til travelbag

Når du skal på farten og ikke har brug for, at den lille ligger i soveposen på turen, kan du udnytte den som en rummelig rejsetaske. Montér bærepladen, så du får et sæt stabile håndtag at løfte i, sæt legebøjlerne fast foran, og put resten af babys udstyr ned i soveposen. Når I kommer frem, har du både ting til dit barn, sovepose, lift og legetæppe med legebøjler med.

 

Barnevognssele

Se her, hvordan du monterer din barnevognssele i babysoveposen. På den måde sikrer du, at den lille ikke falder ud, når han eller hun har kropskontrol til at sætte sig op i barnevognen. Sleepbag har fem selehuller og kan derfor også bruges med selen i din klapvogn. Se på billederne under videoen, hvordan sele til klapvognen passer i Sleepbag.

sele klapvogn klapvognssele selehuller klapvogn mini sele

Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid